Katarine Zrinske 7, 23000 Zadar, Hrvatska

Mali kirurški zahvati

Mali kirurški zahvati

Iako je opremljena i orijentirana na uklanjanje proširenih vena laserom, „Basioli Clinic“ ima i popis drugih djelatnosti među kojima se ističe liječenje kroničnih rana novim tehnologijama (vakuum terapija, posebne obloge), tretiranje poremećaja cirkulacije, te obavljanje niza tzv. malih kirurških zahvata od kojih se ljudi najviše zanimaju za uklanjanje madeža, ateroma (lojnih „čireva“) i uraslih noktiju.

Pročitaj više
GOTOVO JE S NOŽEVIMA I ANESTEZIJOM basioli clinic

GOTOVO JE S NOŽEVIMA I ANESTEZIJOM

Zadar treći u Hrvatskoj dobio kliniku za skidanje vena laserom! I Zadar se, nakon Zagreba i Osijeka, „okitio“ klinikom u kojoj se mreže proširenih vena i bolne kvrgave noge rješavaju laserski: bez noža i opće anestezije, za manje od sat vremena, bez hospitalizacije i bez potrebe za oporavkom nakon zahvata. Kući se ode – pješice….

Pročitaj više
Obojeni dopler vena nogu basioli clinic

Obojeni dopler vena nogu

Svrha pretrage je prikazati venske sustave nogu i uočiti postoji li oštećenje jednog od njih Obojeni (color) dopler vena nogu ultrazvučna je pretraga koja pomoću ultrazvučne slike i tzv. Dopplerova efekta bilježi anatomski izgled venskog sustava nogu te brzinu i smjer strujanja krvi kroz vene. Kao i druge ultrazvučne pretrage, i dopler vena nogu bezbolna…

Pročitaj više